Фото: Instagram Андрія Луніна

"Реал" визначився з майбутнім українця Луніна: подробиці від Marca

Український голкіпер Андрій Лунін може отримати від керівництва мадридського "Реала" нову пропозицію щодо працевлаштування. Іспанський клуб має намір підписати з воротарем довгостроковий контракт, 

Про це повідомляє Marca.

Джерело наголошує, що наближається продовження контракту Луніна з "Реалом", але угода у жодному разі не завершена. Керівництво "вершкових" це розуміє і має намір укласти з воротарем довгостроковий контракт. Вони знають, що з травмованим голкіпером Тібо Куртуа та українцем ворота Мадрида на якийсь час будуть прикриті без особливих проблем.

Всі вони перспективні молоді люди, які ставлять високі цілі, але ще не зробили кроку. "Реал Мадрид" не має наміру робити будь-які дії у воротах наступного літа. Він довіряє тому, що має Куртуа і Луніна, плюс потенціал молодіжної команди. Що стосується Кепи, то до його роботи та самовіддачі немає жодних претензій, але мадридський клуб не веде переговорів із "Челсі" щодо його наступності.

Андрій Лунін розпочав сезон без жодних перспектив у "Реалі". Наприкінці минулого сезону він був близьким до того, щоб залишити мадридську команду. Все вказувало на те, що він може провести останній сезон у білій формі, попри те, що у нього підписаний контракт до 30 червня 2025 року, але воротар чекав, працював та заслужив цю можливість продовження своєю грою між трьома ключками як у Ла Лізі, так і чемпіони.

Раніше керівництво мадридського "Реала" не змінило думку щодо продовження контракту з українським голкіпером Андрієм Луніним після його помилки у матчі Ліги чемпіонів з "Манчестер Сіті" (3:3).

Нагадаємо, раніше Marca повідомляла, що вже наприкінці цього сезону між мадридським "Реалом" та українським голкіпером Андрієм Луніним відбудуться перемовини щодо продовження контракту. Вони пройдуть на тлі інформації щодо швидкого повернення на поле бельгійського воротаря Тібо Куртуа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.04.2024 13:48