Наслідки обстрілу Чернігова. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

У Чернігові завершили пошуки на місці ракетного удару: скількох українців вбила Росія

У Чернігові завершили пошуково-рятувальну операцію на місці влучання російських ракет, яке сталося у середу, 17 квітня. 

Як повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, внаслідок ракетного удару загинуло 18 людей та ще 78 — поранено, серед них четверо дітей. На стаціонарному лікуванні перебувають 37 осіб. 

"Уся необхідна допомога надається у місцевих закладах охорони здоров’я, необхідними ліками забезпечені", — написав Чаус у своєму Telegram-каналі.

Обстріл Чернігова

Фото: ДСНС України

Раніше в поліції Чернігівської області повідомляли, що внаслідок ракетного удару російських терористів загинула 25-річна лейтенант поліції Аліна Миколаєць. Зазначається, що у момент "прильотів" по густонаселеному житловому району міста вона перебувала вдома на лікарняному.

"Без доньки залишилися батьки дівчини. Весь колектив поліції Чернігівщини схиляє голови в жалобі та висловлює щирі співчуття рідним і близьким Аліни та всім, хто сьогодні втратив своїх рідних і близьких", — зазначили в поліції.

Загибла поліцейська у Чернігові

Фото: Національна поліція України

Нагадаємо, що 13 квітня окупанти обстріляли на Чернігівщині автомобіль, який віз продукти мешканцям прикордонняВнаслідок обстрілу автівка загорілася, а чоловік 1990 року народження зазнав смертельних поранень. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.04.2024 10:20