Фото: Ігор Потєря / скріншот з відео

Український боєць UFC виступив із заявою після призначення бою з росіянином

Український боєць Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Ігор Потєря відреагував на призначення бою проти російського спортсмена Шари Буллет. Він закликав українців підтримати його у протистоянні з представником країни-агресора.

Відповідне повідомлення Потєря опублікував на своїй сторінці в Instagram. Бій запланований на червень цього року.

"Я та людина, яка ніколи не відмовлялася від поєдинків, тому що вважаю це слабкістю. Я тут, щоб стати чемпіоном UFC у середній вазі і для цього мені потрібно битися з усіма", — заявив український боєць.

Потєря також наголосив, що ніколи не вибирав опонентів, приймав усі виклики та погоджувався на ті бої, які дає йому UFC.

"На все воля Божа, Богу видніше як для мене краще, я довіряю Богу і тій Енергії, яку Бог мені посилає. Слава Богу за все. Від вас прошу максимальної підтримки, а не хейту, тому що цей поєдинок дуже важливий для мене, я мотивований як ніколи та з Божою допомогою я зроблю все можливе для перемоги від себе, а не можливе зробить Боженька", — сказав українець.

Ігор Потєря також висловився щодо свого опонента та назвав його "переоціненим".

"Я вважаю його надто переоціненим і скоро у поєдинку я покажу вам чому я так вважаю. Його прізвисько Пірат. Duelist візьме Пірата на абордаж і потопить у Саудівській Аравії!" — додав український боєць.

Нагадаємо, 18 листопада 2023 року український боєць Bellator Ярослав Амосов програв чемпіонський бій Джейсону Джексону та позбувся пояса у напівсередній вазі. Ця поразка стала першою у кар'єрі Ярослава.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.03.2024 18:09