Фото ілюстративне Джерело: Херсонська ОВА

В ОВА розповіли про важкий стан трирічної дитини, яка постраждала через обстріл Херсона

Малолітня дівчинка, яка постраждала внаслідок російського обстрілу Херсонанаразі перебуває у реанімації. У неділю, 19 серпня, маля через російський снаряд отримало мінно-вибухову травму та чимало інших ушкоджень.

Про це розповів голова ОВА Олександр Прокудін.

Зазначається, що дівчинка має множинні осколкові поранення, проникаюче поранення грудної порожнини, загальну контузію, закриту черепно-мозкову травму, контузію легень.

"Також є підозра на уламок у судинному пучку грудної клітини. Після стабілізації стану дівчинки планується проведення КТ-обстеження. Можливо, дитину доведеться перевести до київського медзакладу. Зараз дівчинка під постійним наглядом лікарів і отримує всю необхідну допомогу", — повідомив Прокудін.

Нагадаємо, 17 листопада російські терористи обстріляли село у Білозерській громаді Херсонського району. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік. Атаку здійснено з артилерії. Внаслідок обстрілу загинув 60-річний місцевий житель.

Також 18 листопада у Херсоні через обстріл російських загарбників постраждав волонтер. Він потрапив під обстріл у власній автівці. Потерпілого доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.11.2023 15:59