Фото: сайт "Карпат"

Знаменитий львівський клуб повернувся в еліту українського футболу

У суботу, 27 квітня, львівський футбольний клуб "Карпати" достроково вийшов в Українську Прем'єр-лігу. Це сталося після перемоги над "Полтавою" (1:0) у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги 

"Карпатам" у виході в УПЛ також посприяла поразка "Лівого берега" від "Кудрівки-Ниви" (1:2).

Після 24 зіграних поєдинків у львівської команди 60 балів у турнірній таблиці: клуб вже не опуститься нижче другої сходинки, яка дає пряму путівку в еліту українського футболу. "Карпати" гратимуть в УПЛ вперше з сезону 2019/2020.

Команди, які завершать чемпіонат на третій та четвертій сходинці, зіграють з 13-м та 14-м місцями УПЛ за право підвищення в класі. Таблиця чемпіонської групи Першої ліги України станом на цю мить має такий вигляд:

Турнірна таблиця Першої ліги після перемоги Карпат

Скріншот з сайту flashscore.ua

Раніше повідомлялось, що збірна України з футболу проведе товариський матч з Польщею перед Євро-2024 у Варшаві на Національному стадіоні. Матч Польща — Україна пройде 7 червня.

Нагадаємо, що на майбутній Євро-2024, який відбудеться в Німеччині, Союз європейських футбольних асоціацій дозволив розширити фінальні заявки національних збірних до 26 гравців. Раніше можна було заявити лише 23 футболістів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.04.2024 16:35