Фото: Майкл Кёрнер / Bild

Обговорювали Україну: глава МЗС Німеччини таємно зустрілась з генсеком НАТО, — Bild

У Берліні відбулась таємна зустріч глави міністерства закордонних справ Німеччини Анналени Бербок з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Однією з головних тем розмови стало питання допомоги Україні.

Про це повідомляє Bild.

За даними видання, Бербок і Столтенберг були помічені у ресторані одного з найпрестижніших готелів Берліна, коли вони покидали п'ятизіркову будівлю в оточенні семи співробітників служби безпеки.

Bild зазначає, що переговори в ресторані готелю Telegraphenamt тривали майже три години, а зустріч ініціював Столтенберг. Сторони активно обговорювали безпеку Європи та подальшу допомогу Києву.

Варто зазначити, що 19 квітня відбулося термінове засідання Ради Україна — НАТО за участі міністрів оборони Альянсу та президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, 18 квітня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів переговори з генеральним секретарем Північноатлантичного альянсу Єнсом Столтенбергом. Зустріч відбулася в Італії на полях зустрічі очільників зовнішньополітичних відомств "Групи семи". Очільник МЗС закликав НАТО до швидких дій для захисту українців від російського повітряного терору.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 26.04.2024 17:24