Наслідки обстрілів у Нікопольському районі. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Рашисти обстріляли Дніпропетровщину: влада розповіла про наслідки у трьох громадах

Увечері 15 квітня та в ніч на вівторок, 16 квітня, російські окупанти завдали ударів по Нікопольському району Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів багато людей залишилися без світла.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Артобстріл і пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі російські війська тероризували Нікопольщину. Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська та Мирівська громади", — зазначив він.

За його словами, понівечені три приватні оселі, декілька теплиць, легкова автівка та мікроавтобус. Окрім того, пошкоджено лінію електропередач. Без світла залишилася тисяча абонентів. Фахівці працюють, аби заживити домівки.

"Скрізь без загиблих і постраждалих. Пізно ввечері захисники неба з ПвК "Схід" знищили ворожий "шахед" у Криворізькому районі", — додав Сергій Лисак.

Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації також зауважив, що в регіоні триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала напередодні. Енергетикам вдалося у найкоротші терміни відновити енергопостачання майже 145 тисячам родин Криворізького району. Через шквальний вітер постраждали лінії електропередач майже у всіх районах області. Наразі залишаються знеструмленими близько 15,5 тисячі абонентів у 96 населених пунктах.

Нагадаємо, що ввечері в неділю, 14 квітня, росіяни вдарили ракетами по Дніпру та Дніпровському району. Попередньо було відомо про 12 постраждалих, серед них одна — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.04.2024 08:33