Фото: Головне управління національної поліції в Житомирській області

Завдав смертельних ударів колишньому учню: на Житомирщині поліція затримала вчителя (фото)

На Житомирщині вчитель завдав смертельних поранень своєму колишньому учню. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Житомирській області.

За даними слідства, у ході конфлікту та бійки 23-річний чоловік завдав ножових поранень двом 17-річним юнакам, у результаті чого один із них загинув.

Кривава подія сталась ввечері 25 квітня у селі Луковець на Житомирщині. До правоохоронців звернулась місцева жителька, яка повідомила, що неподалік магазину двоє юнаків отримали ножові поранення від незнайомця. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, криміналісти та медики.

Як стало відомо поліціянтам, двоє юнаків приїхали до свого колишнього вчителя, аби з’ясувати стосунки. Один із них звинуватив чоловіка, що той залицявся до його дівчини. Згодом конфлікт переріс у бійку. 23-річний чоловік дістав ножа та почав завдавати ударів опонентам. 

"Для 17-річного жителя смт Хорошева поранення стало смертельним. За життя його однолітка, жителя села Краївщини, нині борються медики", — йдеться у повідомленні поліції.

Оперативникам вдалось розшукати підозрюваного за місцем проживання та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліціянти знайшли та вилучили ймовірне знаряддя злочину — ніж, та відправили його на експертне дослідження.

На Житомирщині вчитель вбив колишнього учня

Фото: Головне управління національної поліції в Житомирській області

Що "світить" підозрюваному

Слідчі відділення поліції №4 Житомирського райуправління за погодженням з процесуальним прокурором повідомили чоловіку про підозру в умисному вбивстві (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України) та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Слідство клопотатиме до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення тяжких злочинів зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне увʼязнення.

Нагадаємо, в Ужгороді поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 23-річної жінки, з якою він познайомився в Інтернеті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.04.2024 18:59