Фото: meta.ua

Для гарного настрою: ТОП-5 комедій, які варто подивитися на вихідних

Перегляд фільмів на вихідних — найкращий спосіб відпочити після виснажливого робочого тижня. Цікаві комедії залишать "море" вражень та емоцій на довгий час.

TruеUA підготував добірку комедій, які подарують гарний настрій усій родині.

"Пригоди Паддінгтона"

Жанр: комедія

Режисер: Пол Кінг

Рік: 2014

Одного разу зі дрімучого Перу до Англії приїжджає добрий, ввічливий та акуратний ведмедик, що належить до рідкісного виду перуанських ведмедів. На станції Паддінгтон (на честь якої його й назвали) він знайомиться зі дружною сім'єю Браунів, які з радістю приймають його. Щоб хоч якось віддячити новим друзям, Паддінгтон намагається допомогти їм у господарстві, але все лише валиться з його незграбних лап. Тим часом на ведмедика полює зла мисливиця, яка збирає колекцію опудал.

"Патрік"

Жанр: комедія

Режисер: Менді Флетчер

Рік: 2018

Життя молодої вчительки Сари, у якому досить турбот і проблем, поповнюється новим пунктом — неслухняним собакою Патріком, який вона отримала від бабусі. Крім того, що їй не щастить ані в кар'єрі, ані в сім'ї, ані в стосунках із чоловіками, вона змушена піклуватися про норовливого мопса. Найцікавіше, що Сара не любить собак.

"Гуртом дешевше"

Жанр: комедія

Режисер: Шон Леві

Рік: 2023

Історія кохання Тома та Кейт розпочалася ще в школі. Вони мріяли одружитися та здійснили свою мрію. Поки у них було всього кілька дітей, їм ще вдавалося якось будувати кар'єру, але коли їх стало дванадцять, то їм довелося переїхати в маленьке тихе містечко. Тоді Том отримав пропозицію стати тренером, а Кейт нарешті опублікувала книгу. Їм знову доведеться переїхати. Як же поєднати роботу і сім'ю? Чи вдасться їм знайти золоту середину? Адже чекає переїзд і вільного часу зовсім мало. І головне — як все це сприймуть діти?

"Дім великої матусі 3"

Жанр: комедія

Режисер: Раджа Госнелл

Рік: 2011

Спеціальний агент ФБР Малкольм Тернер не боїться складних завдань. Тому, коли знадобилося встановити стеження за будинком літньої жінки, відомої у себе в районі як "Велика Матуся", Тернер був готовий сидіти в засідці день та ніч. Проте за непередбаченими обставинами, жінка їде з міста. Але і тут Тернер не розгубився — одягнувся у величезний латексний костюм чорної літньої жінки та поселився у неї вдома.

"Пригоди S Миколая"

Жанр: комедія

Режисер: Семен Горов

Рік: 2018

Стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема та його сестри-підлітка у карпатському селі напередодні Дня святого Миколая. У їхній будиночок одного разу пробирається злочинець, який видає себе за відомого на всю Україну святого Миколая. Діти одразу викривають злочинця та повинні надалі докласти багатьох зусиль, щоб перемогти самозванця та звісно побачити справжнього Миколая. Фільм знятий в сучасних тонах, та все ж дарує неймовірну атмосферу новорічних свят.

Нагадаємо, що українська документальна стрічка "20 днів у Маріуполі", режисером якої є Мстислав Чернов, отримав "Оскар 2024" в номінації "Найкращий документальний повнометражний фільм". Це перша кінонагорода для України за весь час проведення премії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.04.2024 18:05