Віктор Циганков. Джерело: Українська асоціація футболу

Лідер збірної України відновився від травми: він зможе зіграти у фіналі плей-оф до Євро-2024

Півзахисник національної збірної України й іспанської "Жирони" Віктор Циганков завершив відновлення після травми коліна. Це сталося перед фінальним матчем відбору на Євро-2024 проти Ісландії, який відбудеться у вівторок, 26 березня.

Про повернення Циганкова до тренувань повідомила Українська асоціація футболу.

На початку березня Циганков травмувався в матчі чемпіонату Іспанії за "Жирону". Ушкодження залишило футболіста поза складом на матч відбіркового плей-оф проти Боснії та Герцеговини (2:1).

За інформацією з табору збірної України, тепер Циганков готовий узяти участь у матчі проти Ісландії. Він уже провів повноцінне тренування в основній групі національної команди за три дні до фіналу.

У відборі до Євро-2024 футболіст "Жирони" провів шість зустрічей, забив два голи та віддав одну результативну передачу.

Україна прийматиме Ісландію в польському Вроцлаві. В цьому матчі вирішиться доля путівки до групового раунду Євро-2024: переможець матчу потрапить в один квартет із Бельгією, Словаччиною та Румунією. Україна й Ісландія проведуть п'ятий очний матч. Досі команди обмінювалися перемогами та двічі зіграли внічию.

Нагадаємо, що після вдалого протистояння збірної України з командою Боснії та Герцеговини (2:1) наша команда побореться за вихід на Євро-2024 з Ісландією. Букмекери вважають безперечним фаворитом підопічних Сергія Реброва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.03.2024 12:13