Повідомлення про підозру посадовцю Броварської РДА. Джерело: Офіс генерального прокурора України

Суд взяв під варту голову РДА, який в'їхав у натовп людей у Броварах

Очільника Броварської районної державної адміністрації на Київщині взяли під варту. Це стало можливим за клопотанням прокурорів.

Про це у Telegram-каналі повідомила Київська обласна прокуратура.

"За клопотанням прокурорів голові Броварської РДА Київщини, який напередодні скоїв ДТП з чотирма постраждалими, обрано безальтернативний запобіжний захід — тримання під вартою строком на два місяці", — йдеться у повідомленні прокурорів.

Нагадаємо, у п'ятницю ввечері, 26 квітня, голова районної державної адміністрації Броварів Володимир Майбоженко збив людей на пішохідному переході. За словами очевидців, постраждали чотири людини.

Раніше стало відомо, що серед постраждалих у ДТП за участі голови Броварської районної державної адміністрації: 32-річна мати з донькою 2,5 року, а також два чоловіки — 29 та 26 років. Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Варто зазначити, що прилад "Драгер" показав, що на момент ДТП вміст алкоголю в організмі Володимира Майбоженка становив 2,31 проміле. Посадовець затриманий. Триває кримінальне провадження. Незабаром його звільнять із займаної посади.

Своєю чергою начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв раніше, що медики продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді за участі голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.04.2024 15:49