Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

На Хмельниччині під час атаки дронів лунали вибухи

У ніч на четвер, 18 квітня, російські загарбники атакують Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". У низці регіонів оголошено повітряну тривогу, зокрема у Хмельницькій області лунали вибухи.

Про це інформує "Суспільне".

"На Хмельниччині чутно звуки вибухів, повідомляють кореспонденти "Суспільного", — вказується у повідомленні мовника о 02:27. 

У Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що ударні безпілотники типу "Шахед" летіли у напрямку Хмельницького, а потім змінили курс на місто Старокостянтинів Хмельницької області.

Зазначимо, що ворог запустив "шахеди" пізно ввечері 17 квітня з боку тимчасово окупованих регіонів. Ударні безпілотники влетіли до повітряного простору Донецької області, летіли у бік Дніпропетровської та Харківської областей. Крім того, інша група дронів летіла з боку Запорізької до району Дніпропетровської та Полтавської областей. Пізніше про загрозу "шахедів" також попереджали мешканці Миколаївської та Одеської областей.

Нагадаємо, попереднього разу Сили оборони України "працювали" по дронах-камікадзе в ніч із 15 на 16 квітня. Тієї ночі противник для атаки застосував дев'ять дронів-камікадзе, які запускав з мису Чауда в окупованому Криму. Бойова робота з відбиття атаки тривала на території шести областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.04.2024 02:46