Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Львівщині стався вибух у пункті прийому металу: є загиблі і поранені

У середу, 24 квітня, у Львівській області, у селі Старий Яр, пролунав вибух на пункті приймання металу. Внаслідок детонації невідомого предмету загинуло двоє людей, ще одна постраждала перебуває у лікарні в тяжкому стані.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

58-річна жінка, яка мешкає в одному з сіл Яворівського району, разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металевий брухт на пункт приймання металолому, що розташований у селі Старий Яр. Вибух невідомого предмета стався під час зважування металу, внаслідок чого на місці події загинули чоловік, який привіз брухт, і власниця приймального пункту — 42-річна місцева жителька.

"Жінка, яка приїхала з загиблим, отримала чисельні травми й зараз перебуває у лікарні. На місці події працюють слідчі, спеціалісти-вибухотехніки, та спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини, а також співробітники Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці проводять огляди, встановлюють обставини події, а також причину вибуху", — коментують в прес-службі. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів (ст. 264 КК України). За такий злочин передбачено покарання у вигляді обмеження волі терміном до трьох років.

Нагадаємо, що 24 квітня в Миколаєві стався вибух на автомобільній стоянці. Державне бюро розслідувань зазначає, що детонація трапилася під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого. Внаслідок цього загинуло двоє бійців, ще двоє — отримали поранення. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.04.2024 15:13