Фото: Instagram TopRank

Найкращі нокаути у кар'єрі боксерів: з'явився проморолик бою Ломаченко — Камбосос (відео)

У вівторок, 20 лютого, з'явився ефектний проморолик майбутнього бою колишнього абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Джорджа Камбососа та екс-чемпіона світу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка.

На відео бійців позиціюють як битву "Легенди" — Ломаченка проти "Воїна" — Камбососа. Також у проморолику відібрано найкращі нокаути та емоції у виконанні боксерів з України та Австралії.

Раніше повідомлялось, що Василь Ломаченко та Джордж Камбосос офіційно проведуть титульний бій 12 травня 2024. Він відбудеться в Австралії, а на кону стоятиме вакантний титул IBF у легкій вазі.

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко після бою за звання абсолютного чемпіона світу проти Девіна Хейні пообіцяв допомагати Україні та "своїй православній церкві". Водночас уродженець Білгород-Дністровського одягнув на себе жовто-блакитний прапор.

Варто відзначити, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України. Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.02.2024 04:30