Фото: ART Giants/Instagram

Напад на українських баскетболістів у Німеччині: в лікарні помер другий спортсмен

У Німеччині помер другий український баскетболіст Артем Козаченко, який постраждав під час збройного нападу та отримав тяжкі ножові поранення 10 лютого.

Про це повідомив баскетбольний клуб ART Giants (U-19) із Дюссельдорфа, за який виступав спортсмен.

"Після трагічного акту насильства в Оберхаузені майже тиждень тому, жертвами якого стали двоє гравців НББЛ з наших ART Giants і загинув Володимир Єрмаков, його одноклубник і співвітчизник Артем Козаченко також помер у лікарні від важких травм", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 18-річний Артем помер у лікарні, де весь цей час за його життя боролися медики. Протягом десяти днів Козаченко перебував у реанімації, спортсмену зробили низку операцій. Проте останніми днями його стан різко погіршився, і лікарі не змогли врятувати хлопця.

 

 

Напад на українських баскетболістів у Німеччині: що відомо

Ввечері 10 лютого в Німеччині на автобусній зупинці на площі Віллі-Брандта в місті Оберхаузені між двома групами молодих людей спалахнула суперечка, яка переросла у бійку. Внаслідок інциденту четверо молодих людей отримали серйозні ножові поранення. Серед поранених було двоє українських баскетболістів Володимир Єрмаков та Артем Козаченко. Нападники з місця злочину втекли.

17-річний баскетболіст Володимир Єрмаков 10 лютого від отриманих травм помер у лікарні. Згодом правоохоронці затримали двох підозрюваних — 15-річного хлопця з Гельзенкірхена та 14-річного з Герне. За даними місцевої поліції, на 15-річного підлітка було видано ордер на арешт через серйозність звинувачень, тоді як 14-річного передали законним опікунам через відсутність достатніх доказів.

Нагадаємо, 17 лютого у Німеччині заарештували ще трьох підлітків через убивство українського 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова. Їх підозрюють у співучасті в злочині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.02.2024 22:20