Затримання 20-річного хулігана. Джерело: поліція Києва

Напав із ножем на оператора АЗС: у Києві затримали 20-річного хулігана (фото)

Поліцейські Дніпровського району столиці затримали підозрюваного у хуліганстві 20-річного уродженця Хмельниччини. Він вдарив ножем оператора автозаправної станції. Тепер хулігану загрожує ув’язнення терміном від трьох до семи років.

Про це повідомила поліція Києва. До правоохоронців столиці надійшло повідомлення про те, що на території однієї з автозаправних станцій Дніпровського району невідомий чоловік вдарив ножем оператора АЗС. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного його на місці затримали працівники охоронної компанії.

"Правопорушник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель із-під води, що заборонено правилами АЗС. Отримавши відмову, він дістав із кишені ніж і вдарив ним у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події", — розповіли правоохоронці.

Нападника затримали. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею Кримінального кодексу України — "Хуліганство". Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Нагадаємо, що 10 квітня в Києві неповнолітній хлопець вдарив ножем 18-річну дівчину в живіт. Постраждала потрапила в лікарню.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.04.2024 11:58