Фото: Одеська обласна прокуратура

Нічний удар дронами по Одесі: з'явилися фото руйнувань

У ніч на четвер, 8 лютого, російські загарбники спрямували на місто Одеса дрони-камікадзе типу "Shahed-131/136" з акваторії Чорного моря. Внаслідок ворожої атаки зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram-каналі.

"Внаслідок нічної дронової атаки на Одесу є пошкодження цивільної інфраструктури. Пожеж не зафіксовано. На щастя, без загиблих", написав він.

Також Кіпер зазначив, що внаслідок ударом ворожого безпілотника пошкоджено недобудовану багатоповерхівку, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу - в ньому пробитий дах, перекриття та вибиті вікна. 

"Всі відповідні служби працюють. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян. Підрозділи ППО результативно відпрацювали по переважній більшості ворожих цілей", наголосив очільник Одеської ОВА.

Станом на 09:00 відомо про травмування двох патрульних поліцейських, які прямували на місце влучання для надання допомоги громадянам. Вони отримали мінно-вибухові травми під час повторного вибуху. Поліцейські госпіталізовані, їх стан стабільний, йдеться у повідомленні Сил оборони Півдня України у Telegram-каналі.

Додамо, що, за даними військових, вночі на Одещині підрозділам протиповітряної оборони вдалось знищити п'ять безпілотників.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 6 лютого, російські загарбники випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе типу "Shahed-131/136". Ворожі безпілотники залетіли у повітряний простір країни з південних областей. Терор безпілотниками продовжується і вночі 7 лютого.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.02.2024 09:54