Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Окупанти вночі вдарили по Херсону, загорілася багатоповерхівка (фото)

Вночі 18 березня війська країни-агресорки обстріляли один із мікрорайонів Херсона. Внаслідок атаки спалахнула пожежа у багатоповерхівці.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, після влучання боєприпасу загорілись балкони та кімнати в квартирах п’ятиповерхового будинку.

"Попри те, що окупанти продовжували завдавати повторні удари, рятувальникам вдалось досить швидко ліквідувати пожежу", — йдеться у повідомленні.

Наслідки удару по Херсону. Фото: ДСНС

Водночас голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко заявив, що Херсонщину за минулу добу росіяни обстріляли 17 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Наддніпрянському.

"Зокрема, було пошкоджено господарчу споруду, цивільний автомобіль, два багатоповерхових та два приватних будинки. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає", — наголосив Мрочко.

Нагадаємо, війська країни-агресорки вночі 18 березня атакували Полтавську та Харківську області. На Харківщині зафіксовано влучання по пожежній частині.

Також вночі 18 березня війська-країни агресорки дронами-камікадзе типу "Шахед" атакували Криворізький район Дніпропетровської області. Уламки збитих безпілотників впали на багатоповерхівку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 10:18