Фото: "Шахтар"

Після поразки "Дніпра-1" в чемпіонаті України змінився лідер: оновлена таблиця

У п'ятницю, 8 березня, в українській Прем'єр-лізі були зіграні перші матчі 20-го туру. "Дніпро-1" несподівано поступився "Руху" (0:1), а донецький "Шахтар" у важкому поєдинку здолав "Колос" (3:2).

Завдяки перемозі над "Колосом" донецький клуб очолив турнірну таблицю чемпіонату України. Тепер "Шахтар" є одноосібним лідером, випереджаючи дніпровський клуб на два бали. При цьому "гірники" ще мають два поєдинки у запасі. Також донеччани лідирують за втраченими очками.

Варто зазначити, що "Шахтар" в усіх трьох весняних матчах здобув по три очки, адже нічия 0:0 з "Олександрією" стала технічною поразкою для суперника через участь незареєстрованого футболіста.

У наступному турі "Шахтар" зустрінеться з "Минаєм", а "Дніпро-1" зійдеться з непоступливим черкаським ЛНЗ.

Турнірна таблиця після матчів 8 березня має такий вигляд:

Донецький "Шахтар" очолив УПЛ після перемоги над "Колосом"

Скріншот: сайт УПЛ

Нагадаємо, що 23 лютого "Шахтар" програв матч-відповідь плей-оф Ліги Європи французькому "Марселю" з рахунком 1:3. Таким чином останній представник України покинув єврокубкові турніри цього сезону.

Раніше повідомлялось, що домашні єврокубкові матчі наступного сезону донецький футбольний клуб "Шахтар" може проводити в німецькому Дюссельдорфі. Перед цим футболісти української команди приймали суперників в іншому місті Німеччини — Гамбурзі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.03.2024 23:01