Передача грошей за "весільний бізнес". Скріншот із відео. Джерело: ДПСУ

Провал "весільного бізнесу": прикордонники "зірвали" втечу псевдонаречених (відео)

В Україні жінка з інвалідністю шукала псевдонаречених для того, аби ті мали можливість виїхати за кордон. Вона пропонувала за гроші одружитися з нею. Однак правоохоронці викрили її схему.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Жінка, маючи групу інвалідності, пропонувала укласти "клієнтам" шлюб за 10 тисяч доларів. Надалі псевдонаречений мав перетнути кордон як такий, що здійснює супровід особи з інвалідністю", — йдеться в повідомленні.

Однак, додали в Держприкордонслужбі, "весільний бізнес" провалився. Організаторку незаконної схеми затримали після отримання нею частини грошей.

"Слідчі поліції повідомили фігурантці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення", — наголосили в Державній прикордонній службі України.

Учора прикордонники затримали українця, який нібито має трьох дружин і трьох дітей. До того ж у нього виявили підроблені документи про те, що він "таджик".

Нагадаємо, що раніше стражі кордону затримали двох "плавців", які хотіли перетнути Тису з дитячими рятувальними жилетами. При цьому вони заплатили за таку "послугу" по одній або дві тисячі євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.03.2024 18:48