Фото: ДСНС / ілюстративне

Рашисти гатили по Херсону з лівого берега Дніпра, — адміністрація звернулась до громадян

У вівторок, 16 квітня, російські терористи гатили по Херсону з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра. Ворожі удари приходились по прибережних зонах обласного центру.

Про це у Telegram-каналі повідомив глава Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Перші повідомлення про атаки РФ з'явились о 16:48. Посадовець зазначив, що у Дніпровському районі Херсона лунали вибухи. 

"Російські війська з тимчасово окупованого лівого берега атакують прибережні зони. Не перебувайте на відкритому просторі! Перейдіть до більш безпечних місць!" — наголосив Роман Мрочко.

Раніше повідомлялось, що увечері 15 квітня та в ніч на вівторок, 16 квітня, російські окупанти завдали ударів по Нікопольському району Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів багато людей залишилися без світла.

Також у ніч на вівторок, 16 квітня, у Хмельницькій області було гучно. Під час атаки ворожими дронами-камікадзе типу "Шахед" у регіоні лунали вибухи.

Нагадаємо, що ввечері в неділю, 14 квітня, росіяни вдарили ракетами по Дніпру та Дніпровському району. Попередньо було відомо про 12 постраждалих, серед них одна — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.04.2024 17:27