Скріншот з відео

Рашисти вгатили по центру Херсона: влада показала руйнування (відео)

У середу, 20 березня, російські терористи завдали удару по Херсону. Внаслідок ворожої атаки постраждав центр міста.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. За словами посадовця, російська армія з тимчасово окупованого лівобережжя часто атакує центральну частину Херсона.

"Сьогоднішній день не став винятком. Ворог вдарив по середмістю близько 15:00. При цьому травми отримала жінка 51 року", — йдеться у заяві Мрочка.

Обстріл Харкова 20 березня: що відомо

У середу о 13:00 війська країни-агресорки завдали ударів по виробничому цеху одного з підприємств Харкова. Внаслідок ворожої атаки зруйновані виробничі будівлі та пошкоджена восьмиповерхівка. На площі дві тисячі квадратних метрів виникла пожежа.

Раніше начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що під завалами зруйнованої будівлі може перебувати близько 10 людей.

Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість жертв внаслідок російського обстрілу Харкова 20 березня збільшилася. Станом на 17:25 кількість загиблих в Харкові зросла до п'яти людей. Раніше повідомлялося про три жертви. На місці влучання досі триває рятувальна операція.

Своєю чергою глава Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив, що за попередніми даними, російська армія завдала удару по Харкову ракетами Х-59.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 19:57