Наслідки обстрілів Дніпропетровщини. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Рашисти завдали масованого удару по Дніпропетровщині: ППО збила 24 цілі, але є постраждалі

У ніч на п’ятницю, 29 березня, російські окупанти атакували Дніпропетровську область ракетами та "шахедами". Сили протиповітряної оборони збили 12 безпілотників і 12 ракет, є постраждалі, пошкоджено енергетичну інфраструктуру.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Загалом протягом ночі та під ранок знищили над областю 24 повітряні цілі. По 12 ракет та безпілотників", — зазначив він.

За його словами, системи ППО працювали у Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах.

За інформацією Дніпропетровської обласної військової адміністрації, в області пошкоджено декілька енергетичних об'єктів — у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, він лікуватиметься вдома.

"У Кам'янському, де ворог потрощив дачний кооператив, ще п'ятеро поранених. Серед них — п’ятирічна дівчинка. Дитині надали меддопомогу. Лікуватиметься амбулаторно. Як і жінки 19 і 47 років. А двоє чоловіків, 36 і 47 років, госпіталізовані. Один з них — "важкий", — додав Сергій Лисак.

Він також додав, що зруйновано три дачні будинки, ще чотири — пошкоджено, понівечено автомобілі.

Через атаку на Нікополь, яка сталася надвечір четверга, пошкоджений санаторій, три приватні будинки, господарські споруди.

Вночі ворог вдарив по Марганецькій громаді та Нікополю. Знищено магазин. Пошкоджено павільйон з ремонту одягу. Люди цілі, запевнив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, в "Укренерго" повідомили, що російські війська завдали ударів по електростанціях у центральному та західному регіонах України. Зафіксовано пошкодження, через які можливі відключення світла. Зокрема, на Дніпропетровщині застосовували аварійні відключення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.03.2024 08:38