Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили дронами по Сумах: є "прильоти" й поранені

У ніч на середу, 6 березня, російські загарбники атакували Суми ударними безпілотниками типу "Шахед". У місті зафіксовані прильоти, є постраждалі.

Як це йдеться у повідомленні Сумської обласної військової адміністрації, сталися три "прильоти" у різних частинах міста.

"На місцях працюють усі аварійно-рятувальні служби. Постраждалим надається необхідна медична допомога. Наслідки авіаційних ударів уточнюються", — вказує відомство.

Атака дронів на Україну

У ніч на 6 березня росіяни вкотре атакували ударними безпілотниками Одесу. Після вибухів, у деяких районах міста виникли проблеми з енергопостачанням.

Крім того, Сили ППО працювали по ворожих дронах у Київській й Хмельницькій областях.

Нагадаємо, у ніч на 5 березня російські терористи атакували територію України ударними дронами типу Shahed-131/136. Під ворожий удар потрапила Одеська область, де зафіксували декілька влучань.

Також вночі 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Через ворожий обстріл загинуло 12 людей, п'ятеро з них — діти. Також поранення отримали ще вісім мешканців багатоповерхівки, які на момент обстрілу перебували у власних квартирах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2024 03:19