Фото: Pixabay

Скільки на день треба ходити пішки, щоб продовжити тривалість життя: нове дослідження

Нове дослідження, яке опублікувала Лондонська школа економіки та платформа здоров’я Vitality Global, показало, що, якщо людина робитиме від п'яти тисяч кроків на день тричі на тиждень, то такі регулярні навантаження протягом двох років зможуть продовжити її життя на три роки. Це також може зменшити витрати на охорону здоров’я до 13%. 

Про це повідомляє Men's Jourmal.

Дослідники створили "Індекс звичок Vitality", який проаналізував поведінку та звички одного мільйона користувачів Vitality у Великій Британії та Південній Африці в період з 2013 по 2023 рік. Мета полягала в тому, щоб знайти найкращі способи для людей формувати, підтримувати протягом життя здорові звички та розкрити науці те, як такі звички можуть подовжити та покращити людське життя.

"Це дослідження чітко демонструє силу невеликих змін у поведінці та значний вплив, який вони можуть мати на здоров’я та добробут", — додав генеральний директор Vitality UK Невілл Куповіц.

Професор Лондонської школи економіки Джоан Коста-Фонт закликав урядовців надавати пріоритет більшим потребам суспільства у сфері охорони здоров’я, адже це може знизити витрати на охорону здоров'я.

"Результати цього дослідження є чітким закликом до дій для політиків щодо сприяння профілактиці в охороні здоров’я та розвитку здорових звичок для покращення результатів індивідуального та колективного здоров’я", — підкреслив професор.

Нагадаємо, що раніше медики пояснили, чому зранку потрібно пити склянку теплої води.

Важливо! Відповідний матеріал має винятково загальноінформаційний характер, а тому не може бути основою для встановлення діагнозу чи медичних висновків. Інформація у публікаціях на сайті заснована на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Для встановлення діагнозу або отримання медичної консультації, обов’язково зверніться до лікаря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 26.03.2024 04:32