Товариські матчі напередодні ЧС-2018

27 БЕРЕЗНЯ 2018 10:56

Потрапити на чемпіонат світу з футболу в Росії ще не пізно для будь-якого гравця - головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт не приховує, що його вибір буде залежати і від результатів товариського матчу зі збірною Італії на лондонському стадіоні Уемблі у вівторок.   

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Свій шанс отримає голкіпер «Сток Сіті» Джек Батленд - він займе місце у воротах, які в попередній грі з голландцями захищав Джордан Пікфорд з «Евертона».  

Вболівальники передчувають зустріч збірних Німеччини і Бразилії. Вони впевнено займають місце в п'ятірці найсильніших в світі, а у відбірковому циклі до Мундіалю були кращими. Німецькі футболісти виграли всі 10 матчів, у Бразилії - лише одна поразка в 18 матчах. Команда впевнено виграла відбір в Південній Америці і сповнена рішучості взяти реванш за розгромну поразку на домашньому чемпіонаті 2014 року, коли вона програла німцям 1:7.  

У минулу п'ятницю бразильці з рахунком 3:0 перемогли у товариському матчі над збірною Росії, яка у вівторок зустрінеться з французами в Санкт-Петербурзі. Бельгія зіграє з Саудівською Аравією, Єгипет - з Грецією, Португалія - з Нідерландами, а Україна з Японією.

 

 

Спорт, 27.03.2018 10:56