Катастрофа літака в Бельгії. Джерело: бельгійські ЗМІ

У Бельгії літак врізався в автівку і спалахнув: водій автомобіля дивом вижив

У Бельгії сталася авіакатастрофа. Там не зміг злетіти пасажирський літак, після чого врізався в автомобіль на трасі. Інцидент стався неподалік аеродрому міста Спа.

Про це повідомило видання RTBF. Журналісти написали, що невеликий німецький туристичний літак намагався злетіти, але маневр ускладнив сильний вітер.

У результаті пілот не зміг успішно злетіти, літак врізався в автомобіль, припаркований уздовж траси Спа-Франкоршам, а потім миттєво спалахнув.

На жаль, обидва пасажири літака загинули. Водій автомобіля вижив. Йому пощастило, що в момент аварії він вийшов із машини.

На місці трагедії все ще працюють правоохоронці. На час розслідування національну дорогу закрито для руху, а аеродром залишиться закритим до понеділка.

Нагадаємо, що в травні минулого року в Іспанії під час показового польоту розбився винищувач F-18. Авіатроща сталась на території авіабази в іспанській провінції Сарагоса. Літак належав повітряним силам Іспанії. Він упав неподалік від жвавого шосе, на щастя, ніхто не постраждав. Пілот устиг катапультуватись.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 28.01.2024 19:59