У Полтаві жінка обікрала один й той самий магазин 19 разів: як її покарали

У Полтаві суд покарав жінку, яка 19 разів обікрала один і той самий продуктовий магазин. Вона складала харчі в сумку та йшла геть, не розплатившись за товар. 

Як йдеться в матеріалах Октябрського районного суду м. Полтава, жінка клала собі до сумки продукти та не розплачувалась за взятий товар. Потрібно зазначити, що підсудна "скуповувалась" в одному і тому ж магазині ледве не через день. Загалом було зафіксовано 19 крадіжок. Зазвичай вона набирала продуктів на суму 300-500 гривень та просто виносила товар з магазину. Це все фіксували камери спостереження, пише ТСН.

Що примітно, то із магазину підозрювана виносила лише харчові продукти, як-от: ковбасу, сири, десерти, м'ясо, корм для котів, сметану тощо. 

На суді жінка визнала свою провину та розкаялась. Вона зазначила, що частину збитків вже відшкодувала магазину. Судом встановлено, що жінка "страждає на психічні й поведінкові розлади внаслідок вживання опіоїдів, має синдром залежності, отримує замісну терапію". 

Ухвала суду

Вирок суду

За свої вчинки жінка отримала покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п'яти років. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді. 

Нагадаємо, на Львівщині судитимуть двох прикордонниць, які торгували конфіденційною інформацієюОбидві вони допомагали чоловікам виїхати за кордон. На порушниць через посередників зверталися "клієнти" з проханням встановити, чи не перебувають вони в розшуку військкомату, як ті хто уникає призову на військову службу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.03.2024 04:34
Фото: Pixabay