Борис Пісторіус. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"У Путіна можуть бути плани": міністр оборони Німеччини стривожив заявою щодо темпів виробництва зброї Росією

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що країна-агресорка Росія виготовляє більше зброї, ніж їй треба для війни в України та заповнює свої склади.

Про це повідомило видання n-tv.

За словами очільника оборонного відомства ФРН, після збільшення витрат на озброєння та впорядкування військової економіки "значна частина або частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади".

Відтак, Пісторіус вважає, що Росія не спроста наповнює свої склади зброєю. На його думку, російський диктатор має свої плани щодо її використання.

"Тепер ви можете бути наївними і сказати, що він (російський правитель Володимир Путін, — ред.) робить це лише з обережності. Як скептична людина, я б сказав у цьому випадку, що він робить це тому, що у нього є плани або можуть бути", — наголосив Пісторіус.

Зауважимо, Борис Пісторіус 4 квітня оголосив про плани проведення структурної реформи збройних сил країни. За допомогою масштабної військової реформи країна має намір посилити обороноздатність країни.

Нагадаємо, раніше німецький генерал-лейтенант Карстен Броєр заявляв, що Росія може підготуватися до нападу на країни Північноатлантичного альянсу через п'ять-вісім років, коли відновить свої сили після війни в Україні. Броєр зауважив, що країна-агресорка наростила виробництво військової техніки. Проте не вся вона спрямовується на фронт в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Світ, 25.04.2024 09:39