Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунав вибух

Вночі у суботу, 20 квітня, у Запоріжжі було гучно: у місті під час повітряної тривоги пролунав вибух. У низці областей оголошено ракетну небезпеку.

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров підтвердив вибухи у місті. За кілька хвилин до цього він попереджав про загрозу ударів швидкісних ракет.

"Загроза ударів швидкісних ракет по Запорізькій області та іншим областям України, де оголошено повітряну тривогу", — інформував посадовець у своєму Telegram-каналі.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Близько о пів на п'яту ранку в командуванні Повітряних сил ЗСУ заявили про фіксацію активності ворожої тактичної авіації на північно-східному та східному напрямках. Військові попередили про загрозу застосування противником авіаційних засобів ураження.

Вже о 04:52 у Повітряних силах заявили, що була помічена ворожа керована авіаційна ракета, імовірно Х-59, яка летіла у напрямку Полтавської області. Згодом військові уточнили, що ця ракета змінила курс на Дніпро.

Нагадаємо, ввечері 19 квітня війська країни-агресорки завдали ракетного удару по місту Суми. Ворожі снаряди поцілили по цивільній інфраструктурі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.04.2024 05:19