Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Удар по житловому будинку в Одесі: з-під завалів дістали тіло чоловіка

В Одесі внаслідок удару ворожим безпілотником по житловому будинку у Приморському районі ввечері 23 лютого загинув чоловік. Його тіло виявили під завалами.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram.

"Внаслідок російської атаки по Одесі є один загиблий чоловік. Його тіло нині деблокують з-під завалів. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким..." — зазначив посадовець.

Відомо також про трьох постраждалих. Поранені у важкому стані доставлені до лікарні. Одна з постраждалих жінок пробула під завалами близько двох годин.

На місці працюють всі відповідні служби. Тривають пошукові роботи та гасіння пожежі.

Оновлено о 00:57. Пожежу в Одесі у постраждалому через удар ворожого дрона житловому будинку вже загасили. Як заявила речниця Головного управління ДСНС в Одеській області Марина Аверіна для "Суспільне", площа пожежі склала 50 "квадратів". Нині триває розбір завалів на місці події. До робіт залучено понад 40 рятувальників. 

Нагадаємо, що вночі 23 лютого рашисти також били безпілотниками по Одесі. Один із "шахедів" впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Згодом стало відомо про трьох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Відео, 24.02.2024 00:36