Україна перемогла Японію, збірна U-19 вийшла на Євро-2018, а U-17 зарахували технічну поразку

28 БЕРЕЗНЯ 2018 13:27

Підопічні Андрія Шевченка у непростому товариському матчі здолали збірну Японії.   

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Football24.  

Матч завершився із рахунком 2:1. Голами у складі «синьо-жовтих» відзначились Ракицький та Караваєв.  

Після матчу Андрій Шевченко розповів, що задоволений грою крім завершальних хвилин матчу, коли японці потужно штурмували ворота Андрія П’ятова.  

Додамо, що свій 100-й матч за збірну України зіграв Руслан Ротань, а Андрій Ярмоленко приїхав у Бельгію підтримати партнерів по команді.  

Найбільше порадувала збірна України U-19, яка у драматичному матчі здобула вольову перемогу над Румунією та виборола право виступити на Євро-2018.  

Внічию з чехами зіграла збірна U-17, що також давало хлопцям шанс поїхати на Євро-2018, проте є одне «але». Справа в тому, що УЄФА зарахував «синьо-жовтим» технічну поразку у матчі проти Сербії, і тепер ситуація в групі не на користь команди Олега Кузнєцова.  

Ще один важливий матч відбору до Євро-2019 відбувся у Шеффілді, де молодіжна збірна України зустрілась з англійцями. Матч завершився із рахунком 2:1 на користь господарів поля. Таким чином, після 6 турів «синьо-жовті» із 8 очками займають 4 місце у групі.  

Збірна Бразилії у виїзному матчі мінімально перемогла Німеччину. Єдиний гол на свій рахунок записав Жезус. Франція на виїзді переграла Росію, а поєдинок Англія – Італія завершився сухою нічиєю.   

Ще один один топ-матч Іспанія – Аргентина порадував вболівальників кількістю забитих голів. Команда зіркового Мессі, який не брав участі у матчі, програла на виїзді іспанцям з рахунком 6:1.  

Також відзначимо, що Бельгія розгромила Саудівську Аравію, а Польща з Романчуком ледь не втратила перемогу над Південною Кореєю.

 

Спорт, 28.03.2018 13:27