Фото: armyinform.com

Уряд проводить пошуки кандидата на посаду нового міністра культури, — Шмигаль

Наразі триває пошук кандидата на посаду міністра культури та інформаційної політики. Поки що даний портфель закріплений за Ростиславом Карандєєвим.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується Міністерства культури, ми проводимо роботу з пошуку відповідного кандидата", — сказав глава уряду.

Нагадаємо, що 27-го липня народні депутати відправили у відставку міністра культури й інформаційної політики Олександра Ткаченка. "За" таке рішення проголосував 321 народний обранець. Наступного дня Кабмін призначив тимчасово виконувача обов'язки міністра. Ним став Ростислав Карандєєв.

Раніше "Слідство.Інфо" з'ясувало, що Ростислав Карандєєв користується незадекларованим автомобілем та неодноразово порушував правила дорожнього руху. Зокрема, урядовця штрафували за перебування за кермом у нетверезому стані.

Згодом Ростислав Карандєєв прокоментував інформацію журналістського розслідування, яке з'ясувало, що він нібито користується незадекларованим автомобілем і мав штрафи за порушення правил дорожнього руху.

Також повідомлялось, що Міністерство культури створило англомовний сайт The Gaze, на який із червня 2023 року витратили понад 60 мільйонів гривень з бюджету України. Однак його відвідуваність за чотири місяці склала близько 65 тисяч візитів. Веб-портал працює під егідою Державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (МПІУ).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Політика, 07.10.2023 09:51