Фото: Instagram Андрія Луніна

В Іспанії дізнались, чи продовжить "Реал" контракт з Луніним після жахливої помилки у Лізі чемпіонів

Керівництво мадридського "Реала" не змінило думку щодо продовження контракту з українським голкіпером Андрієм Луніним після його помилки у матчі Ліги чемпіонів з "Манчестер Сіті" (3:3).

Про це повідомляє DefensaCentral.

Видання підкреслює, що у "Реалі" цілком ясно, що Андрій Лунін заслужив на можливість залишитися в клубі на кілька сезонів. Їхні стосунки закінчуються 30 червня 2025 року, але вони вже ведуть переговори про продовження їх ще на кілька років.

"Вчорашня помилка абсолютно нічого не змінює. Щоправда, спочатку було досить страшно та тривожно, але команда дуже добре вміла відновлюватись і на жодному етапі не втратила впевненості", — йдеться у повідомленні DefensaCentral.

Нагадаємо, раніше Marca повідомляла, що вже наприкінці цього сезону між мадридським "Реалом" та українським голкіпером Андрієм Луніним відбудуться перемовини щодо продовження контракту. Вони пройдуть на тлі інформації щодо швидкого повернення на поле бельгійського воротаря Тібо Куртуа.

Варто зазначити, що 26 березня збірна України з футболу здобула перемогу у фінальному матчі плей-офф кваліфікації Євро-2024. Відтак, українські футболісти пробилися до фінального турніру XVII чемпіонату Європи. При цьому голкіпер Андрій Лунін провів за "синьо-жовтих" увесь поєдинок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.04.2024 21:23