Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Військові показали, як знищують техніку та зброю окупантів на Донецькому та Запорізькому напрямках: ефектне відео

Українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці. Військовослужбовці знищили вантажівку противника на Запорізькому напрямку та 120-міліметровий міномет ворога на Донецькому напряму.

Ефектне відео удару по ворожій техніці та зброї оприлюднили у прес-службі Сил спеціальних операцій (ССО).

Оператори БпЛА 3-го полку ССО продовжують ефективно виконувати бойові завдання на Донецькому і Запорізькому напрямках. Зокрема, пілоти здійснюють аеророзвідку, виявляють ворожі цілі та знищують їх за допомогою ударних дронів.

Так, військові на Запорізькому напрямку знищили вантажівку противника. Також вдалося успішно ліквідувати 120-міліметровий міномет ворога на Донецькому напрямку. 

"Усі цілі, що потрапляють у поле зору в нашій зоні відповідальності, — ворожа техніка, озброєння, особовий склад противника — неодмінно припиняють своє існування або виходять з ладу назавжди", — зазначають оператори. 

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня у Ставропольському краї Російської Федерації впав літак стратегічної авіації Ту-22М3. Це була операція Повітряних сил у взаємодії з головним управлінням розвідки Міноборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 15:15