Скріншот з відео

Бий своїх, щоб чужі боялись: у Нижньому Тагілі танк протаранив автомобіль (відео)

У Нижньому Тагілі Російської Федерації танк протаранив легковий автомобіль, який намагався проїхати на червоний сигнал світлофора.

Відео дорожньо-транспортної пригоди виклали росЗМІ. За даними джерела, бронетехніка належить "Уралвагонзаводу", який модернізує та виробляє цю техніку.

На кадрах видно, як легкова машина намагається увійти в поворот, але згодом зупиняється. У цей момент в неї в'їжджає танк, що рухався по прямій, перетинаючи дорогу.

Нагадаємо, у Воронезькій області фура врізалася в колону Росгвардії. Внаслідок аварії загинула одна людина, постраждали п'ять росгвардійців.

Також у ніч на 2 грудня на Камчатці у Росії автомобіль в’їхав у групу солдатів-строковиків поблизу військової частини. За кермом був російський військовий. Строковики йшли дорогою, коли у них влетіло авто. Момент дорожньо-транспортної пригоди зафільмував відеореєстратор в автівці винуватця ДТП.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Маріуполі військовий "Урал" зіштовхнувся з легковою автівкою, в якій перебувала сім’я з дитиною. Водій легковика загинув на місці, за життя його дитини борються лікарі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.03.2024 09:53