Фото: Офіс президента

"Доводитиму свою правоту в суді": Тимошенко відреагував на звинувачення НАЗК

Колишній заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко відреагував на звинувачення Національного агентства з питань запобігання корупції. Він наголосив, що буде доводити свою правоту у суді.

Про це Тимошенко заявив у коментарі УП.

Він запевнив, що відповів на всі запити НАЗК і надав договори та чеки. Проте агентство не врахувало надані Тимошенком документи. Посадовець має намір посилатися до суду.

"Я відповів на всі запити й питання НАЗК більше ніж пів року тому. Надав усі договори, чеки та за прокат автомобіля, і за проживання в готелі восени минулого року. І тут, після пів року мовчання, за декілька годин НАЗК закінчує всі перевірки й вирішує не брати до уваги всі мої відповіді та документи. Ну значить зустрінемось у суді, і там я буду доводити свою правоту", — сказав екс-заступник глави ОП. 

Скандал, пов'язаний з Тимошенком

Наприкінці 2022 року журналісти BIHUS info повідомили, що Кирило Тимошенко їздить на позашляховику Chevrolet Tahoe, який компанія General Motors передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. Сам посадовець це пояснив тим, що їздить на транспортному засобі у деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.

Нагадаємо, 23 січня 2023 року президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка. 

28 липня Національне агентство з питань запобігання корупції направило в суд протокол про адміністративні правопорушення екс-заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.07.2023 13:35