Фото: Pixabay

Інформація про відведення танків Abrams з поля бою виявилась фейком: заява військових

Українські військові не відводили американські танки Abrams з поля бою, адже ця техніка чудово показує себе на лінії зіткнення.

Про це повідомили у прес-службі 47 окремої механізованої бригади.

Військові запевнили, що танки Abrams чудово зарекомендували себе на полі бою.

"Ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше — залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки", — йдеться у повідомленні військових.

У 47 ОМБ також заявили, що не будуть публічно коментувати "з якою метою, куди й що перекидають Збройні сили України.

"Просимо довіряти лише перевіреній інформації та перед публікаціями матеріалів звертатися за офіційними коментарями до пресслужби!" — закликали українські захисники.

Раніше в Associated Press з посиланням на джерела повідомили, що українській військові тимчасово відвели з лінії фронту в глибокий тил американські танки Abrams M1A1. Там наголосили, що розробляється новий план щодо використання цієї техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російській армії вистачить запасів танків щонайменше ще на рік бойових дій в Україні. Аналітики виявили 4450-4650 танків на ворожих базах зберігання і біля цехів ремонтних заводів.

За даними The Wall Street Journal, німецький концерн Rheinmetall планує випускати в Україні танки "Пантера" та системи протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2024 15:22