Фото: Instagram Кіченок

Людмила Кіченок вперше у кар'єрі вийшла у фінал престижного турніру: хто склав їй пару

Українська тенісистка Людмила Кіченок вперше в кар'єрі зіграє у фіналі жіночих парних змагань "Великого шлему". На Australian Open спортсменка перемогла у півфіналі у парі з латвійкою Єленою Остапенко.

Людмила Кіченок / Єлена Остапенко (Україна / Латвія, 11) — Габріела Дабровські / Ерін Раутліфф (Канада / Нова Зеландія, 4) — 2:0 (7:5, 7:5)

Варто зазначити, що у чотирьох матчах на шляху до півфіналу Кіченок та Остапенко програли лише один сет, а саме у матчі другого кола з господарками змагань Кімберлі Біррелл та Олівією Гадецькі (2:1). Інші матчі пара закінчила перемогами 2:0.

З ким українка зійдеться у фіналі

У фінальному матчі Australian Open наша землячка у парі з Остапенко протистоятиме бельгійсько-тайванській парі Елізе Мертенс / Шувей Се.

Поєдинок заплановано на 28 січня, час початку фінального матчу — 06:00 за київським часом.

Нагадаємо, українська тенісистка Даяна Ястремська за крок до фіналу програла у двох сетах китаянці Цінь Вень Чжен. Таким чином вона зупинилася на півфінальній стадії Australian Open-2024, що вже для українки є беззаперечним успіхом.

Раніше Даяна Ястремська вийшла у півфінал Australian Open-2024, здолавши чешку Лінду Носкову. Таким чином українка досягнула історичного результату.

У фіналі Australian Open-2024 китаянка Цінь Вень Чжен зіграє проти "нейтральної" тенісистки з Білорусі Аріни Сабалєнко, яка захищає титул у Мельбурні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.01.2024 11:30