Скріншот з відео

Масштабна пожежа охопила виробничі будівлі поблизу Москви (відео)

У неділю ввечері, 21 квітня, в Оріхово-Зуєво, що розташоване біля Москви, сталася масштабна пожежа у виробничій будівлі. Вона охопила площу у 1200 квадратних метрів. 

Про це повідомляє міністерство надзвичайних ситуацій Росії.

"У підмосковному Оріхово-Зуєво вогнеборці МНС Росії гасять пожежу у виробничій будівлі. Попередньо, площа загоряння — 1200 квадратних метрів. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи", — йшлося у заяві рятувальників.

Згодом у міністерстві заявили про локалізацію пожежі та одного постраждалого.

Раніше повідомлялось, що 16 квітня у Москві сталася пожежа на території заводу "Авангард". Підприємство виготовляє ракети для систем протиповітряної оборони.

Також у лютому в Москві спалахнула пожежа на заводі, який виробляє винищувачі МіГ. Він розташований на Ленінградському проспекті.

Нагадаємо, вночі 13 лютого у Москві спалахнула масштабна пожежа на нафтопереробному заводі "Газпромнефти". За даними пабліків, близько 02:30 ночі жителі районів Капотня, Мар'їно і Братеєво побачили вогняну заграву в небі, яка неабияк налякала росіян.

У місті Тольятті в Самарській області Росії вночі 11 лютого вирувала масштабна пожежа. Загоряння сталося в готельному комплексі "Жара Beach Resort & Spa". Площа пожежі сягала 800 квадратних метрів. На місці працювали 105 пожежників і 29 одиниць техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.04.2024 06:44