Фото: zakarpattya.net.ua

Місячний календар стрижок на квітень 2024: сприятливі дні для зміни зачіски

Календар стрижок на квітень допоможе вибрати оптимальну дату для відвідування перукарні, кардинальних змін іміджу або догляду за волоссям.

Які дні будуть сприятливі для стрижок у другий весняний місяць, а які ні — читайте в матеріалі TrueUA.

Що важливо знати

Календар стрижок на квітень створено з урахуванням фаз Місяця та особливостей їх впливу на волосся. Астрологи поділяють місячний календар на сприятливі та несприятливі для стрижки, фарбування, нарощування та догляду за волоссям дні. Місячний календар на квітень 2024 року допоможе спланувати події, пов'язані з наведення краси. Загалом, вважається, що найвдалішими днями для стрижки волосся є дні у фазу зростаючого Місяця.

Сприятливі дні для стрижки волосся

1, 2, 12, 19, 21, 22, 27, 29, 30 квітня 2024 року — сприятливі дні для стрижки волосся. У ці дні можна сміливо експериментувати з різними зачісками. Після стрижки волосся довго зберігатиме свою форму. Це також сприятливий період для оздоровчих процедур, які приносять волоссю додаткову користь.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Несприятливі дні для стрижки волосся

4, 8, 9, 14, 23, 25 квітня 2024 року — несприятливі дні для стрижки волосся. Якщо зробити зміну зачіски у ці дні, то, імовірно, вона Вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Стрижка у ці дати порушить природну структуру волосся і призведе до посічених кінчиків.

Сприятливі дні для фарбування волосся

2, 3, 12, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 26, 27, 29 квітня 2024 року — сприятливі дні для фарбування волосся. У ці дати результат візит до перукаря перевершить усі очікування. Кольори ляжуть рівно, фарба не зашкодить волоссю, а тільки зробить його шовковистим і блискучим. Також відмінний результат у ці дні дадуть маски для росту, які можна робити в домашніх умовах.

Фото: thegirls.com.ua

Фото: thegirls.com.ua

Несприятливі дні для фарбування волосся

4, 7, 8, 15 квітня 2024 року — несприятливі дні для фарбування волосся. У цей період волосся буде дещо слабшим і тому маніпуляції, проведені з ним, будуть шкодити. Зміна іміджу в ці дати може призвести до "спалених" локонів або кінцевий результат фарбування не виправдає очікування. Краще для походу до перукаря підібрати більш сприятливу дату.

Нагадаємо, експерти команди Smell stories поділилися секретами, як правильно наносити парфуми, щоб їхній аромат тримався увесь день. Детальніше про це — читайте в матеріалі TrueUA.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.04.2024 03:17