Фото: Instagram Судакова

"Наполі" готовий викласти за лідера збірної України шалені гроші: названо суму

Європейські гранди пильно стежать за ситуацією, що склалась навколо гравця "Шахтаря" та збірної України Георгія Судакова. Італійський "Наполі" готовий викласти за хавбека 55 мільйонів євро.

Про це у соцмережі X повідомив турецький журналіст Екрем Конур.

"Наполі" планує зробити нову пропозицію в 55 мільйонів євро за 21-річного українця "Шахтаря" Георгія Судакова", — написав Конур.

Журналіст також повідомив, що "Челсі", "Арсенал" і "Ювентус"  пов'язують з 21-річним українцем.

Варто зазначити, що Георгій Судаков допоміг 21 березня збірній України пройти у півфіналі кваліфікації на Євро-2024 команду Боснії і Герцеговини. "Синьо-жовті" обіграли суперників з рахунком 1:2.

Тепер збірна України — всього за крок від фінального турніру Євро-2024. Аби пройти у фінальну частину змагань, нашій команді необхідно перемогти збірну Ісландії, яка у паралельному матчі обіграла Ізраїль з рахунком 1:4.

Нагадаємо, нещодавно визначився календар матчів збірної України з футболу в Лізі націй сезону-2024/2025. Суперниками команди головного тренера Сергія Реброва стали збірні Чехії, Албанії та Грузії.

Також 20 березня у Франції пройшла церемонія жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024, за результатами якого збірна України дізналась майбутніх суперників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.03.2024 15:14