Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Неспокійна ніч у Криму: на півострові оголошували ракетну небезпеку та лунали вибухи

У ніч на 9 квітня було неспокійно у тимчасово окупованому Криму. У Севастополі місцеві жителі повідомляли про "бавовну".

Відповідна інформація з'явилась у Telegram-каналі "Крымский ветер".

Перше повідомлення про вибух у Севастополі з'явилось о 00:58. В той самий час російські пабліки перед інцидентом писали, що в Криму було оголошено ракетну небезпеку.

"Про гучний вибух у Севастополі повідомляють підписники", — йшлося у повідомленні на каналі.

Користувачі месенджера писали про вибух з боку моря, а деякі жителі окупованого півострова чули не один, а декілька гучних звуків. Паралельно почала з'являтись інформація про "бавовну" в Євпаторії, яка розташована у десятках кілометрів від Севастополя.

Реакція на вибухи окупаційної "влади"

Так званий губернатор Криму Михайло Развожаєв повідомив про, нібито, роботу системи протиповітряної оборони над Севастополем.

"Гучні звуки, які були чути в місті — це спрацювала система автоматичного знищення повітряної цілі, що низько летить, над морською акваторією поблизу Севастополя. Ніякі об'єкти інфраструктури в місті не постраждали", — йдеться у повідомленні Развожаєва.

Нагадаємо, 30 січня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що незаконно збудований рашистами Кримський міст буде ліквідований уже цього року. Такий розвиток подій, за його словами, "імовірно, буде болісним для Путіна".

Своєю чергою міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив, що незаконно збудований Кримський міст є законною ціллю для ЗСУ. Проте його досі не знищено, оскільки в України для цього немає відповідної зброї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2024 06:55