Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Обстріл дронами й пуск ракети: у двох містах лунали вибухи

У ніч на вівторок, 20 лютого, російські загарбники обстрілюють Україну ударними дронами-камікадзе. Також ворог близько опівночі випускав ракету, яка тримала курс на Дніпро.

У зв'язку із ворожими атаками вибухи лунали у Дніпрі й Кременчуці.

Як пише "Суспільне", вибухи у передмісті Дніпра лунали близько 00:00, тоді як поблизу Кременчука Полтавської області було гучно після опівночі.

Перед тим Повітряні сили Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів в небі над кількома областями. Так, безпілотники були помічені у Кіровоградській області зі сходу у напрямку Кропивницького, ще група дронів росіян рухалася на Кіровоградщині у напрямку Кременчука, на Кременчук та були помічені на околицях Дніпра.

О 23:54 було зафіксовано рух ракети противника у напрямку Дніпра.

Також військові заявляли про фіксацію активності ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря та попереджали про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Нагадаємо, вночі 18 лютого російські окупанти атакували Україну ракетами різних типів і дронами-камікадзе. Українські військові знищили ракету Х-59, 12 "шахедів", а також винищувач Су-34.

Також 18 лютого рашисти атакували територію Полтавської області дронами-камікадзе. Це спричинило пожежу на одному з об’єктів. На щастя, ніхто не постраждав.

19 лютого Сили оборони збили два ворожих літаки на Східному напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Відео, 20.02.2024 01:09