Фото: сайт УАФ

Плей-оф за вихід на Євро-2024: що відомо про матч збірної України з Боснією і Герцеговиною

У четвер, 21 березня, українська футбольна збірна зіграє проти Боснії і Герцеговини у плей-оф кваліфікації на Євро-2024. Переможець пари вийде у фінальну стадію плей-оф.

Збірна України — всього за два кроки від Євро-2024. Аби пройти у фінальну частину змагань, підопічним Сергія Реброва необхідно перемогти збірну Боснії та Герцеговини, а потім зійтись з переможцем пари Ісландія — Ізраїль.

Де пройде поєдинок

У вівторок, 19 березня, "жовто-сині" прибули до Сараєва, де розмістилась наша збірна. Поєдинок проти Боснії і Герцеговини пройде у Зеніці. Вболівальники можуть переглянути трансляцію матчу Україна — Боснія і Герцеговина на медіасервісі Megogo. Початок о 21:45.

Фаворит матчу

За даними букмекерів, українська команда є фаворитом у протистоянні з Боснією і Герцеговиною. На перемогу підопічних Реброва аналітики виставили коефіцієнт 2,05. Нічия в основний час оцінюється у 3,55. Перемога боснійців йде за 3,95.

Хто може вийти у старті

У Сергія Реброва є широкий вибір виконавців практично на кожну ланку. Це, зокрема, стосується й позиції воротаря, де рівні шанси на старт мають Андрій Лунін та Анатолій Трубін. Також важко спрогнозувати, хто вийде у нападі нашої збірної, де у непоганій формі перебуває Роман Яремчук. Водночас Артем Довбик дещо загальмував в іспанській "Жироні".

Є і погані новини. В заявку на гру не потрапили: Олександр Караваєв, Денис Попов, Олександр Піхальонок, Віктор Циганков і Данило Сікан.

Орієнтовні склади на матч Боснія та Герцеговина — Україна:

Боснія і Герцеговина: Піріч — Газібеговіч, Ахмедходжіч, Хаджикадуніч, Колашінац — Цімірот, П'яніч — Хамулевіч, Круніч, Деміровіч — Джеко.

Україна: Трубін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Сидорчук — Зубков, Судаков, Зінченко, Мудрик — Яремчук.

Нагадаємо, нещодавно визначився календар матчів збірної України з футболу в Лізі націй сезону-2024/2025. Суперниками команди головного тренера Сергія Реброва стали збірні Чехії, Албанії та Грузії.

Також 20 березня у Франції пройшла церемонія жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024, за результатами якого збірна України дізналась майбутніх суперників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.03.2024 18:07