Фото: Вікіпедія

Правоохоронці викрили чоловіка, який вкрав картку та знімав гроші загиблого в авіатрощі в Броварах

Правоохоронці викрили чоловіка, який незаконно привласнив банківську картку загиблого члена екіпажу в авіатрощі в Броварах, яка сталася 18 січня 2023 року. Зловмисником виявився мешканець Київської області.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної прокуратури. 

"За даними слідства, у січні 2023 року після авіакатастрофи в Броварах, підозрюваний прийшов на місце події. Скориставшись скупченням людей, які надавали допомогу постраждалим, він привласнив мобільний телефон і візитницю з банківською карткою одного із загиблих членів екіпажу. За допомогою телефону загиблого підозрюваний отримав доступ до його рахунків", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисник знімав гроші у банкоматі, касах магазинів та витрачав їх на онлайн-розваги. Сума завданих збитків встановлюється.

Про списання коштів з поточного та кредитного рахунків стало відомо під час оформлення спадщини. Дружина загиблого звернулась із заявою до правоохоронців. 

 викрав карту загиблого у броварах

Фото: Київська обласна прокуратура

За фактами крадіжки та привласнення офіційного документа відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Сумській області правоохоронці затримали шахрая, який вимагав хабар у розмірі 100 тисяч гривень у дружини військовополоненого, щоб нібито "звільнити" його з полону. Фігурантом справи виявився сержант-дезертир однієї з військових частин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.01.2024 16:20