Фото: Віталій Алимов. Джерело – ДСНС

Ракетна атака Одеси: у ДСНС оприлюднили ім'я рятувальника, який сьогодні помер у лікарні

Оприлюднено ім'я одеського рятувальника, який 16 березня помер у місцевій лікарні. Це 39-річний водій-пожежний Віталій Алимов.

Як повідомили у ДСНС, 15 березня чоловік отримав важкі травми під час виконання службових обовʼязків, внаслідок повторного ракетного удару.

Надзвичайники повідомили, що медики робили все можливе, але врятувати чоловіка не вдалося.

"Глибоко сумуємо з приводу смерті побратима-вогнеборця та висловлюємо слова співчуття рідним і близьким. У нашій пам’яті Віталій завжди залишиться як гарний друг, чуйна і добра людина та професіонал своєї справи", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок російського ракетного обстрілу кількість постраждалих із 73 збільшилася до 75 людей. До того ж ворожа атака забрала життя ще 21 українця.

Згодом очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер заявив, що цей ракетний удар по місту став наймасовішим за кількістю жертв. Посадовець повідомив, що станом на 09:00 у медзакладах продовжують лікування 40 людей, які постраждали внаслідок вчорашньої ракетної атаки. З них дев'ятеро поранених у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 12:35