Фото: ДСНС

Ракетний удар по Києву: вдвічі зросла кількість постраждалих

У понеділок, 25 березня, російські загарбники вдарили ракетами Києву. Спершу повідомлялося про п'ятьох поранених, однак за кілька годин їхня кількість зросла до десяти.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Також він опублікував відео наслідків "прильоту".

"Уже 10 постраждалих у Печерському районі столиці", — написав він у Telegram.

За його словами, двоє з них були госпіталізовані. Наразі в лікарні залишається одна постраждала. 16-річну дівчину, яка також мала поранення внаслідок ворожої атаки вже виписали з медзакладу.

"Іншим постраждалим медики надали допомогу на місці. Рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої будівлі", — додав мер.

Ракетна атака на Київ 25 березня: що відомо

Рашисти здійснили ракетний удар по Києву о 10:30. У місті пролунала серія вибухів, після чого місцева влада повідомила про падіння уламків одразу у кількох районах — Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському.

За даними Повітряних сил, над Києвом було збито дві балістичні ракети, які ворог випустив з тимчасово окупованого Криму. Тип встановлюється.

Як відомо, у Сполучених Штатах Америки вже відреагували на ракетну атаку росіян по Києву. Посол США в Україні Бріджит заявила, що не можна втрачати й хвилини у допомозі Україні для її захисту.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки рашистів завалилася будівля в Печерському районі Києва. Під її завалами можуть перебувати люди. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України, працівники якої ведуть рятувальні роботи на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 15:10