Скріншот з відео

Росія масово звозить військових у Маріуполь для війни в Україні, — партизани

Партизани з руху "Атеш" зафіксували збільшення чисельності окупаційних військ у захопленому Росією Маріуполі. Очевидно, що це нова партія загарбників, які мають поповнити наявні російські підрозділи на лінії фронту.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє партизанський рух "Атеш".

Там наголосили, що агенти підпілля ведуть спостереження за військовою технікою у місті. Повідомляється, що останніми днями прибуло безліч автобусів із військовими номерами та людьми у формі. 

"Очевидно, це нова партія військових, які мають поповнити наявні окупаційні підрозділи лінії фронту. Російські підрозділи потребують постійного заміщення людського ресурсу через значні втрати в боях", — йдеться у заяві партизанів.

Крім того, руху "Атеш" стало відомо, що 13 квітня від отруєння загинуло три окупанти. Вони розташовувалися біля одного з колишніх промислових об'єктів. Причини отруєння окупантів ще встановлюються.

Варто зазначити, раніше партизанський рух "Атеш" зафіксував посилення окупантами оборони Кримського мосту. Загарбники перекидають в район незаконної споруди додаткові системи протиповітряної оборони.

Нагадаємо, партизани з українського руху "Атеш" виявили склади окупаційних військ у кримському Джанкої. Вони розташовані поблизу цивільної інфраструктури, щоб звинуватити українські Збройні сили в обстрілах.

Також, за даними підпілля, у тимчасово окупованому Севастополі рашисти встановлюють системи протиповітряної оборони поряд з житловими будинками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.04.2024 20:59