Фото: wikimapia.org

Росіяни знову поширюють фейки про евакуацію з Харкова: МВС звернулося до громадян

В українському інформаційному просторі знову з'являються фейкові повідомлення нібито від Державної служби надзвичайних ситуацій України щодо проведення евакуації з Харкова та його околиць через ймовірне оточення міста російськими окупантами. Таким чином ворог намагається посіяти паніку серед громадян України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Росіяни знову поширюють фейки щодо так званої евакуації з Харкова. Такі публікації є ворожим інформаційним вкидом, спрямованим на дестабілізацію ситуації в Україні", — йдеться у повідомленні.

У МВС пояснили, що російські окупанти не можуть досягти бажаного на фронті, тому намагаються посіяти паніку та хаос в українському суспільстві.

"Закликаємо вас не довіряти сумнівним джерелам інформації. Будьте пильними та не дайте себе ошукати", — підкреслили в прес-службі.

Також у відомстві поінформували, що наразі "Сили безпеки та оборони України надійно тримають позиції вздовж усієї лінії фронту та дають гідну відсіч ворогові, зокрема і в Харківській області".

Фото: МВС

Нагадаємо, на початку березня росіяни поширювали неправдиву інформацію, про те, що нібито з Харкова "евакуюють держустанови". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2024 19:41